Tijdelijke November PROMO!

  • +32 479 38 46 60

Exclusief in November: Uw Woning Verkoopklaar!

Pak Nu Tot €410 Korting op Ons 3-in-1 Keuringspakket!

Alle attesten die je nodig hebt voor de verkoop van je woning voor één all-in-one totaalprijs

ASBEST ATTEST + EPC + ELEKTRISCHE KEURING

€1100
DEZE MAAND €790 (APPARTEMENT)

€1300
DEZE MAAND €890 (HUIS)

  • incl. BTW
  • incl. OVAM Retributie van €50
  • incl. Certificatie-bijdrage van €25
  • incl. Staalnamen: 2 (app) t.w.v. €90 / 4 (huis) t.w.v. €180
  • incl. Materiaal
  • incl. Verplaatsingskost*

*binnen regio’s Antwerpen & Oostkamp, anders +€50 ex. BTW Erkend door

Het Asbest Attest

Onze gecertificeerde experts inspecteren uw eigendom zorgvuldig om de aanwezigheid van asbest te identificeren. U ontvangt een gedetailleerd rapport dat aangeeft of er asbest aanwezig is, waar het zich bevindt en hoe het op een veilige manier kan worden beheerd of verwijderd.

Elektrische Keuring

Onze gekwalificeerde keurders beoordelen de elektrische systemen aan de hand van de strengste veiligheidsnormen, identificeren eventuele risico's en bieden duidelijke aanbevelingen voor verbeteringen om aan de wettelijke vereisten te voldoen.

Energie Prestatie Certificaat (EPC)

Het Energieprestatiecertificaat (EPC) geeft inzicht in de energiezuinigheid van uw woning. Met een duidelijke beoordeling en praktische aanbevelingen helpt het EPC u te begrijpen hoe u de energie-efficiëntie kunt verbeteren, de energiekosten kunt verlagen en een comfortabelere leefomgeving kunt creëren, terwijl u ook bijdraagt aan een groener milieu.

Wat onze klanten zeggen

Meestgestelde vragen

Wat is inbegrepen in het 3-in-1 keuringspakket?

Het 3-in-1 keuringspakket omvat een volledige asbestinventarisatie, een grondige elektriciteitskeuring en een gedetailleerde EPC-beoordeling. U ontvangt officiële certificaten voor elk van deze keuringen, uitgevoerd door onze gecertificeerde experts.

Hoe lang is de speciale promotie geldig?

Deze exclusieve aanbieding is alleen geldig in november. We moedigen huiseigenaren aan om snel te handelen om te profiteren van deze ongeziene kortingen en hun woning volledig gekeurd te krijgen.

Hoeveel bespaar ik met de 3-in-1 deal?

Voor een appartement bespaart u €310, voor een huis meer dan €410.

Hoe snel kan ik mijn keuringscertificaten ontvangen?

Ons team van experts streeft ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden. De keuringen worden uitgevoerd binnen enkele dagen na uw aanvraag en de certificaten worden kort daarna verstrekt.

Zijn de keuringen erkend door de overheid?

Ja, alle keuringen worden uitgevoerd volgens de strikte normen en zijn volledig erkend. U kunt er zeker van zijn dat uw asbestattest, elektriciteitskeuring en EPC certificaat voldoen aan alle wettelijke vereisten voor verkoop of verhuur.

Meer info over het asbest attest?

Copyright DeAsbestInventariseerder.be 2023