Uw asbest deskundige inventarisatie

Asbest is een serieus probleem en het is belangrijk dat het op de juiste manier wordt geïdentificeerd en aangepakt. Gelukkig zijn er professionals zoals Anthony en Cédric die weten wat ze doen. Ze zijn erkend asbest deskundige inventarisatie bij OVAM en gecertificeerd bij SKH, wat betekent dat ze bevoegd zijn om asbestattesten en inventarissen op te maken voor verschillende soorten gebouwen.

Anthony richt zich op de regio Oostkamp/Brugge/Gent en Cédric op de regio Antwerpen. Dit betekent dat ongeacht waar je woont in Vlaanderen, je kunt rekenen op hun expertise als asbest deskundige inventarisatie (ADI). Ze zijn trots op hun ervaring en uitgebreide kennis van zaken en bieden professionele en betrouwbare dienstverlening op het gebied van asbestinventarisatie.

Veiligheid is een topprioriteit voor Anthony en Cédric. Ze nemen hun werk serieus en gaan altijd grondig te werk bij het onderzoeken en analyseren van asbesthoudende materialen. Met hun nauwkeurige en gedetailleerde rapportages krijg je een duidelijk beeld van de aanwezigheid van asbest in jouw huis/appartement. En dit voor een correcte marktprijs.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!

Groeten,

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Volg ons op Instagram 👇👇👇