Uw asbest deskundige inventarisatie

Asbest is een serieus probleem en het is belangrijk dat het op de juiste manier wordt geïdentificeerd en aangepakt. Gelukkig zijn er professionals zoals Anthony en Cédric die weten wat ze doen. Ze zijn erkend asbest deskundige inventarisatie bij OVAM en gecertificeerd bij SKH, wat betekent dat ze bevoegd zijn om asbestattesten en inventarissen op te maken voor verschillende soorten gebouwen.

Anthony richt zich op de regio Oostkamp/Brugge/Gent en Cédric op de regio Antwerpen. Dit betekent dat ongeacht waar je woont in Vlaanderen, je kunt rekenen op hun expertise als asbest deskundige inventarisatie (ADI). Ze zijn trots op hun ervaring en uitgebreide kennis van zaken en bieden professionele en betrouwbare dienstverlening op het gebied van asbestinventarisatie.

Veiligheid is een topprioriteit voor Anthony en Cédric. Ze nemen hun werk serieus en gaan altijd grondig te werk bij het onderzoeken en analyseren van asbesthoudende materialen. Met hun nauwkeurige en gedetailleerde rapportages krijg je een duidelijk beeld van de aanwezigheid van asbest in jouw huis/appartement. En dit voor een correcte marktprijs.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!

Groeten,

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Volg ons op Instagram 👇👇👇

De Asbest Inventariseerder
5.0
Gebaseerd op 43 beoordelingen
powered by Google
Sofie VesschemoetSofie Vesschemoet
18:40 07 Apr 24
Top service, snel en professioneel. Kan ik alleen maar aanraden.
wienand de leeuwwienand de leeuw
19:32 03 Apr 24
Een heel vlotte communicatie zonder al te veel rompslomp voorafgaand, tijdens en na de keuring
Inge Van den BergenInge Van den Bergen
18:36 02 Apr 24
Zeer vlotte communicatie en afhandeling. Geen groot bedrijf waardoor het persoonlijk contact aangenaam verloopt.Ook achteraf nog beschikbaar voor mogelijke info.Een aanrader!
Lucas BauwensLucas Bauwens
11:04 02 Apr 24
Snelle en vlotte service. In samenwerking met de elekriciteitscontrole was de job in een uur geklaard.
Sandra PalinckxSandra Palinckx
09:05 02 Apr 24
Na het aanvragen van een offerte op hun website contacteerde Cédric me onmiddellijk om een afspraak in te plannen. Supersnelle en efficiënte service. Voor een asbestattest, slechts 1 adres, nl De AsbestInventariseerder !
Etienne VerhaertEtienne Verhaert
12:11 01 Apr 24
Snel en efficiënt en daarnaast ook zeer vriendelijk. De combinatie van EPC met asbest inventaris en elektrische keuring is ook financieel interessant. Een echte aanrader dus!
Tom SneldersTom Snelders
14:56 09 Jan 24
Ik kan deze firma zeker aanraden, vriendelijke persoon die zijn afspraken nakomt! Ik heb een asbest attest laten opstellen voor mijn appartement in Turnhout wat snel en correct is afgeleverd en goedkoper dan andere firma's uit de buurt.
Veerle SchelfhoutVeerle Schelfhout
11:17 07 Jan 24
Ik werd via de architect die mijn bouwproject begeleidt doorverwezen. Het contact verliep zeer vlot, vriendelijk en stipt. Cédric bekijkt samen met jou wat de beste onderzoeksoptie is en zet geen druk. Afspraak om het onderzoek uit te voeren volgt snel op contact. Onderzoek in de woning verloopt efficiënt. Er wordt transparant gewerkt. Rapport was - zoals beloofd - ook snel beschikbaar.
js_loader